Üniversite İçi/Dışı Etkinlikler

İdari Etkinlikler
Bölüm öğretim üyeleri, Ege Üniversitesi idari yapısı içinde, ulusal ve uluslararası platformlarda da etkin katkılarda bulunmaktadır.
Üniversite içinde, Fen Bilimleri Enstitüsü’ne bağlı disiplinlerarası “Biyoteknoloji Çok Disiplinli Ana Bilim Dalı”, “Biyomedikal Teknolojiler Çok Disiplinli Ana Bilim Dalı ve Sanayi Doktora Programı”, “Çevre Bilimleri Çok Disiplinli Ana Bilim Dalı”, “Tohumluk Bilimi ve Teknolojisi” ile Sağlık Bilimleri Enstitüsü’ne bağlı “Kök Hücre Ana Bilim Dalı”nın başkanlığı ve tez danışmanlıklarının %70’i Bölüm öğretim üyeleri tarafından yürütülmekte; ayrıca yine Fen Bilimleri Enstitüsü’ne bağlı “Malzeme Bilimi ve Mühendisliği Çok Disiplinli Ana Bilim Dalı”, “Mekatronik Çok Disiplinli Ana Bilim Dalı ile Sağlık Bilimleri Enstitüsü’ne bağlı “Kök Hücre Ana Bilim Dalı”, “Sinirbilim Ana Bilim Dalı”nın kurucu üyeleri arasında bölüm öğretim üyelerimiz bulunmaktadır.

Ayrıca, Ege Üniversitesi Bilim - Teknoloji Merkezi Müdürlüğü, Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü, Yüzey Modifikasyon ve İyon İmplantasyon EBİLTEM Uydu Laboratuvarı’nın sorumluluğu, Çevre Merkezi Araştırma ve Uygulama Müdürlüğü, E.Ü. Tohum Teknolojisi Uygulama ve Araştırma Merkezi (TOTEM) Danışma Kurulu Üyeliği, Ege Üniv. Bilimsel Araştırma ve Yayın Etiği Kurul Üyeliği, Ege Üniv. Hayvan Deneyleri Yerel Etik Kurul Üyeliği görevlerini üstlenmiş öğretim üyelerimiz bulunmaktadır.